w3c

ThermTec Hunt serija gavo „TechBullion“ žiniasklaidos dėmesį po išleidimo

ThermTec Hunt serija gavo „TechBullion“ žiniasklaidos dėmesį po išleidimo

Nuo tada, kai buvo išleisti nauji ThermTec Hunt produktai, jie sulaukė didelio dėmesio ir iš žiniasklaidos. Toliau pateikiamas gerai žinomos žiniasklaidos „TechBullion“ straipsnis.

ThermTec iš naujo papildo ir paįvairina nuotykius lauke, pristatydama HUNT serijos priedėlį – įmonės naujausią šiluminio vaizdo technologijos naujovę. Naujasis ThermTec pasiūlymas išsiskiria savo lengvu dizainu ir išskirtine vaizdo kokybe. Sukurtas taip, kad atitiktų lauko entuziastų poreikius, kurie siekia tyrinėti daugiau nei įprastas ribas, HUNT serijos preidėlis žada būti nepakeičiamas palydovas trokštantiems atrasti, kas naktį ar dieną slypi gamtos pasaulyje.

HUNT serijos priedėlio savybės

HUNT serijos priedėlis yra reikšmingas šuolis į priekį technologijos srityje. Išnagrinėkime HUNT serijos priedėlio ypatybes: 

Aukščiausia vaizdo kokybė lauko entuziastams

Šis termovizorinis priedėlis nustato naują termovizorinio vaizdo standartą su itin jautriu jutikliu, kuris yra NETD≤20mK. Ši technologija užtikrina išskirtinį aiškumą ir vaizdo kokybę, atskleidžiant menkiausius šilumos ženklų skirtumus net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Lengvas dizainas atitinka ilgaamžiškumą

HUNT išsiskiria ne tik puikiu vaizdu, bet ir dizainu. Jis sveria vos 400 g ir pretenduoja į lengviausio ThermTec produktų linijos titulą. Dėl tvirto magnio lydinio korpuso šis kompaktiškas priedėlis laikomas patvariu ir ilgaamžišku. Lengvai pritvirtinamas prie bet kokios dieninės optikos, Hunt serijos termovizorinia priedėlis yra idealus kompanionas bet kokiai kelionei į laukus.

Patobulinta naudotojo patirtis naudojant AI technologiją

AI (dirbtinio intelekto) technologija nuolat optimizuoja vaizdo korekcijos algoritmą, prisitaikydamas prie skirtingų scenų. Ši funkcija kartu su itin ilgu vaizdo stabilumu atleidžia vartotojus nuo dažno koregavimo ir užtikrina nepertraukiamą dėmesį savo nuotykiams lauke.

Itin tikslus

HUNT serijos priedėlis pasižymi į vartotoją orientuotu patobulintu dizainu, kuriame yra naujoviška fokusavimo rankenėlė, skirta tiksliam reguliavimui. Tai leidžia nustatyti aiškius, ryškius vaizdus bet kokiu atstumu, o tai pagerina stebėtojo įsitraukimą į aplinką. Be to, pritaikoma vartotojo sąsaja ir nuotolinio valdymo pulto funkcijos užtikrina, kad visi nustatymai būtų intuityvūs ir lengvai pasiekiami, todėl stebėjimas yra sklandus ir įtraukiantis.

Sukurtas su patobulinimais

Sukurtas atsižvelgiant į nuotykių ieškotoją, nes HUNT turi daugybę funkcijų, kurios palengvina stebėjimą net ir esant sunkiomis stebėjimo sąlygomis. Šie patobulinimai apima:

AI nuotolio ieškiklis: ilgai gilinantis ir mokantis, integruoti pažangūs algoritmai, kurie automatiškai skaičiuoja atstumus, pagerina navigacijos ir stebėjimo užduočių tikslumą.

• Atatrankos aktyvuotas vaizdo įrašas (RAV): sklandžiai fiksuoja svarbias akimirkas šūvio metu ir po jo, todėl nuotykių ieškotojai gali išsaugoti prisiminimus ir pastebėjimus, nevaldydami įrenginio rankiniu būdu.

• Tylūs jutikliniai mygtukai: suprojektuoti tyliam naudojimui, šie mygtukai užtikrina, kad operacijos būtų atliekamos su minimaliais trigdžiais, o tai labai svarbu jautrioje laukinės gamtos aplinkoje.

• Didelis atsparumas smūgiams: sukurtas atlaikyti iki 6 000 J jėgas, užtikrinantis neprilygstamą apsaugą nuo didelių smūgių ir užtikrinantis įrenginio ilgaamžiškumą sudėtingomis sąlygomis.

• Ilgas aptikimo diapazonas: naudotojams suteikiamos išskirtinės aptikimo galimybės, leidžiančios saugiai stebėti iki 2600 metrų, o tai labai svarbu tiek saugiam, tiek strateginiam planavimui.

IP67 atsparumo vandeniui įvertinimas: šis įvertinimas suteikia tvirtą apsaugą nuo atšiaurių oro sąlygų ir užtikrina įrenginio patikimumą nuo liūties iki dulkių audrų.

• Du variantai specifiniams poreikiams: jie galimi HUNT 335 ir HUNT 650 modeliuose, kiekvienas variantas yra pritaikytas skirtingiems stebėjimo poreikiams ir reikalavimams, užtikrinant, kad nuotykių ieškotojai galėtų pasirinkti tobulą savo tyrinėjimo stilių.

Prietaisas, kurį privalo turėti kiekvienas nuotykių ieškotojas

Tiems, kurie mėgsta tyrinėti neprijaukintus pasaulio kampelius, HUNT priedėlis yra ne tik prietaisas; tai esminis palydovas, kuris žymiai pagerina aplinkos stebėjimo patirtį. Šiuolaikinės jo funkcijos pritaikytos įvairiai veiklai, todėl jis yra būtinas nuotykių ieškotojams įvairiais scenarijais. Štai panagrinėkime, kada ir kaip galima naudoti „Hunt“:

• Laukinės gamtos stebėjimas: Aukščiausia medžioklės vaizdo kokybė leidžia entuziastams stebėti gyvūnus jų natūraliose buveinėse, jų netrikdant net ir tamsiu paros metu. Jo ilgas aptikimo diapazonas ir tikslus fokusavimo mechanizmas užtikrina, kad kiekviena detalė būtų užfiksuota aiškiai, o tai leidžia geriau suprasti ir įvertinti laukinę gamtą.

• Navigacija esant prastam matomumui: rūkas, dūmai arba visiška tamsa atokiose vietose dažnai kelia didelių iššūkių navigacijai. Išskirtinis HUNT NETD≤20mK šiluminis jautrumas leidžia nuotykių ieškotojams šias kliūtis apeiti, užtikrinant gerą matomumą net ir sunkiausioje vietovėje.

• Paieškos ir gelbėjimo operacijos: kritinėse situacijose, kai greitis yra esminis dalykas, ilgas HUNT priedėlio aptikimo nuotolis ir AI nuotolio ieškiklis gali išgelbėti gyvybę. Tai leidžia greitai nuskaityti didelius plotus, siekiant surasti dingusius asmenis ar gyvūnus, ypač aplinkoje, kurioje tradiciniai vaizdiniai ženklai yra neaiškūs.

• Stovyklavietės ir žygiai pėsčiomis: įkurti stovyklą arba vaikščioti nepažįstamais takais, kai dienos šviesa išblėsta, gali būti bauginanti patirtis. HUNT suteikia nuotykių ieškotojams galimybę efektyviai stebėti savo aplinką ir suteikia ramybę, nes geriau padeda suvokti galimą laukinę gamtą ar kitus netoliese esančius pavojus.


• Stebėjimas, tyrinėjimas: tiems, kurie užsiima laukinės gamtos stebėjimo ar gamtosaugos darbais, HUNT suteikia neinvazinį metodą laukinės gamtos elgsenos ir ekosistemos, natūraliomis nakties sąlygomis, tyrimams. Tylus veikimas ir nuotolinio valdymo pulto funkcionalumas leidžia minimaliai trikdyti natūralią gamtą, todėl tai yra ideali priemonė ekologiniams tyrinėjimams.

ThermTec Hunt serija gavo „TechBullion“ žiniasklaidos dėmesį po išleidimo

ThermTec

- Mar 21, 2024

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: