w3c

ThermTec parodoje IWA 2024 – Wild serijos termovizoriaus debiutas

ThermTec parodoje IWA 2024 – Wild serijos termovizoriaus debiutas

2024 m. vasario 29 d. – kovo 3 d. Niurnberge, Vokietijoje, vyko IWA OutdoorClassics, pirmaujanti pasaulyje medžioklės ir sportinio šaudymo industrijų paroda.

ThermTec dalyvavo šioje parodoje 4A salėje, stende Nr. 4A-116, kad pristatytų savo įdomų naują termovizorinį gaminį Wild serijos monokuliarą, taip pat pristatytų daugybę termovizorinių naujovių ir patobulinimų medžioklės ir lauko pramonėje.

Naujas gaminio leidimas – Wild serijos termovizorius

Wild serija įgyvendina revoliucinius atnaujinimus, pagrįstus nuolatine ThermTec produktų kūrimo strategija, užtikrindama didesnį našumą ir vizualinį aiškumą, kad atitiktų visus medžiotojų poreikius. Jis išsiskiria iš minios stulbinančiu, mažesniu nei 18 mK NETD terminiu jautrumu, taip pat ergonomiškais valdymo elementais, leidžiančiais patogiai valdyti įrenginį bet kuria ranka.

Nepaprastą Wild serijos žiūrėjimo patirtį taip pat palaiko kompaktiškas lazerinis nuotolio ieškiklis, kuris kartu su unikalia AI nuotolio nustatymo funkcija pasiekia didžiausią tikslumą. Tai leidžia vartotojams vienu matavimu įvairiais scenarijais nustatyti kelių taikinių atstumus ir rūšis.

Be to, Wild serijai būdinga universali maitinimo sistema. Jį maitina keičiama ir įkraunama baterija, kuri nepertraukiamai veikia iki 10 valandų. Ją galima įkrauti įrenginyje arba per kelias sekundes išimti ir pakeisti nauju, o tai suteikia laisvę naudoti tiek laiko, kiek reikia.

Išsamūs šiluminio vaizdo sprendimai

ThermTec parodoje pristato daugybę įdomių prekių, įskaitant naujausias prekės ženklo technologijas ir išsamius termovizorinius sprendimus. Išplėsta termovizorinių monokuliarų Cyclops Pro & Cyclops D serija , Ares & Ares LRF serija, Vidar serija, taip pat naujai išleistų Hunt serijos priekinių priedų serija, skirta patenkinti kiekvieno medžiotojo ir lauko entuziastų poreikius.

ThermTec nenustoja tobulėti ir nuolat tobulina savo gaminius, kad išliktų šiluminio vaizdo technologijos priešakyje. Ji stengiasi įtraukti pažangiausias technologijas į kiekvieną savo asortimento gaminį. 

Jautrumo didinimo technologijos kartu su žymiai patobulinta programine įranga ir AI algoritmais sukuria itin aiškius šiluminius vaizdus ir detalių atpažinimą. Su aukščiausios kokybės ir patobulintomis funkcijomis bei ergonomiškais ir paprastai naudojamais valdymo elementais jis užtikrina optimalius stebėjimus ir vaizdo stabilumą dideliu atstumu įvairiais scenarijais.

ThermTec parodoje IWA 2024 – Wild serijos termovizoriaus debiutas

ThermTec

- Mar 6, 2024

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: