w3c

Wild serija – naujos kartos termovizorius su stulbinančiu šiluminiu jautrumu

Wild serija – naujos kartos termovizorius su stulbinančiu šiluminiu jautrumu

ThermTec su malonumu praneša apie naują „Wild Series Thermal Imaging Monocular“ laidą – naują aukščiausios klasės termovizorinių monokuliaų linijos papildymą.

Kas yra ThermTec Wild serija

ThermTec Wild serija yra naujos kartos išmanusis termovizorinis monokuliaras, kuris yra kompaktiškas, skirtas įvairiai veiklai lauke, pavyzdžiui, medžioklei, žygiams ir laukinės gamtos stebėjimui. Šiuose įrenginiuose naudojama terminio vaizdo technologija, skirta aptikti objektų skleidžiamą infraraudonąją spinduliuotę ir sukurti šiluminį vaizdą, leidžiantį vartotojams matyti visiškoje tamsoje arba prasto apšvietimo sąlygomis.

„Wild“ serijoje yra du modeliai „Wild“ ir „Wild LRF“ su įmontuotu lazeriniu nuotolio ieškikliu. Jis sukurtas su stulbinančiu NETD terminiu jautrumu, mažesniu nei 18 mK, ir pažangiomis funkcijomis, kurios naudingos medžiotojams.

Kodėl verta rinktis ThermTec Wild seriją

Technologiškai pažangus
Jautrumo didinimo technologijos kartu su žymiai patobulinta programine įranga ir AI algoritmais sukuria itin aiškius šiluminius vaizdus ir detalių atpažinimą.

Lengvai valdomas dizainas
Gerai suplanuotas valdiklių išdėstymas leidžia patogiai valdyti įrenginį bet kuria ranka.

Funkcionalumas
„Wild“ serija pasižymi aukščiausios kokybės ir patobulintomis funkcijomis, užtikrinančiomis optimalius stebėjimus ir vaizdo stabilumą dideliu atstumu.

Patvarumas
Galite pasikliauti ilgu baterijos veikimo laiku ir patvaria bei atsparia kokybe, kad be pertraukų mėgautumėtės medžioklės veikla.

Išskirtinės „Wild“ serijos savybės

Stulbinanti vaizdo kokybė
Itin jautrus šiluminio vaizdo jutiklis - NETD≤18mK, kartu su didesnės diafragmos optika, kuri leidžia daugiau spinduliuoti, užtikrina stulbinančią šiluminio vaizdo kokybę ir puikų detalių atpažinimą net pačiomis sunkiausiomis oro sąlygomis.

LRF
Kompaktiškas lazerinis nuotolio ieškiklis kartu su AI nuotolio matuokliu pagerina LRF technologiją. Jis pasiekia daugiatikslį matavimą didžiausiu tikslumu, su optimaliu nuotolio nustatymo našumu įvairiose situacijose, leidžiant vartotojams vienu matavimu nustatyti atstumus ir daugelio taikinių rūšis.

Operacijos viena ranka
Ergonomiškas fokusavimo ratukas ir vairasvirtės valdymo dizainas puikiai tinka valdymui viena ranka. Jis siūlo patogią naudojimo patirtį tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams, o bet kuriame diapazone su minimaliomis pastangomis išlaiko ryškų ir tikslų vaizdą.


Savarankiškai besimokantis vaizdo koregavimas
AI technologija, kurią naudoja Wild, suteikia įrenginiui savarankiško mokymosi ir prisitaikymo galimybes. Nuolatinis gilus mokymasis iš kiekvieno vaizdo korekcijos skirtingose scenose gali optimizuoti vaizdo korekcijos algoritmą ir pailginti vaizdo stabilumą įvairiose scenose.

Galingas skaitmeninis priartinimas
1–4X nuolatinis HD priartinimas užtikrina puikų ryškumą ir aukščiausią detalių rezoliuciją nuo minimalaus iki didžiausio padidinimo.

Sustiprintas ir patvarus korpusas
„Wild“ yra pagamintas iš magnio lydinio, užtikrinančio aukštą konstrukcijos tvirtumą ir lengvą svorį. Kombinuotos gumos dangos medžiaga apsaugo prietaisą nuo subraižymo ir pagerina stabilumą, kad būtų užtikrintas ilgalaikis naudojimas.

Keičiama baterija
Didelės talpos baterija užtikrina iki 10 valandų nepertraukiamo veikimo vienu įkrovimu. Jį galima įkrauti įrenginyje arba per kelias sekundes išimti ir pakeisti nauju, o tai suteikia laisvę naudoti tiek laiko, kiek reikia, todėl naudotojai gali be pertrūkių sutelkti dėmesį į medžioklę.

• Keičiama baterija
• Krovimas pačio prietaiso
• 10 valandų veikimas

Daugiau Wild serijos privalumų:
• Nauja programa
• Ergonomiškas vairasvirtės valdymas
• Rankų dirželio dizainas
• Ilgas aptikimo nuotolis iki 2600 m

Wild serija – naujos kartos termovizorius su stulbinančiu šiluminiu jautrumu

ThermTec

- Feb 29, 2024

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: